TO TENDENSER I 2018

nytårshilsen, 1

Vores CEO og chefantropolog, Rikke Ulk, fortæller om de to store tendenser, som vi tror kommer til at kendetegne 2018. For dig, for os og for verden.

1) ‘Love local, reach global’
2) Involvering og co-creation

Hør hvorfor og hvordan på Facebook her eller læs transkriptionen af videoen herunder.
Godt nytår!

Videotranskription
Hos Antropologerne byder vi 2018 hjerteligt velkommen! Godt nytår!

Vi glæder os til et år, hvor vi tror der kommer til at ske to store ting.

Den ene er, ‘love local, reach global’

Det er noget der sker for dig, for os, for verden. Vi kommer til at orientere os mere og mere mod lokale steder. Fællesskaber, der giver værdi, velfærd. Vi kommer også til at blive meget mere en del af verden. Det er noget vi alle sammen oplever, med nyhedsstrømme osv.

Så, der vil vi f.eks. skulle ud for nogle kunder og undersøge helt nye markeder i Tyskland og USA. Som noget af det vi gør på det globale plan. ‘Love local, reach global,’ det er også sloganet for vores internationale netværk af partnere. Vi er 1 ud af 20 partnere, der dækker alle kontinenter, som kan gå ud og lave det vi brænder for, forståelse og forandring, brugerindsigt af dyb og høj kvalitet.

Det andet, der kommer til at ske, er involvering og co-creation

Det vil du opleve i din hverdag, det vil jeres virksomhed, din organisation, det sted du er ansat eller de fællesskaber du er en del af opleve. At involvering gør en kæmpe forskel og at man skaber bedre resultater ved at samskabe, altså co-create.

Det har vi heldigvis også en masse projekter med. Lige fra kommuner, der skal forstå praksis. Til nye steder som BLOXHUB herovre på havnefronten, der skal have skabt et manifest for alle de beboere, der vil skabe bæredygtig urban udvikling.

Vi ser frem til et år med en hel masse mere kvalitativ analyse, en masse mere involvering,  co-creation, og med det lokale og det globale, der hænger sammen på helt nye måder. Vi er gået ud af ’17 med en skærpet profil. Vi har sat et rigtigt stærkt, og heldigvis også, voksende team af antropologer og etnologer, som vil hjælpe dig, og jeres virksomhed, med et fedt ’18, en fed fremtid og med det her forståelse og forandring, at få det bredt ud.

Godt nytår og vi ses derude!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn