ANTROPOLOGERNES PROFIL // AT SKABE OG SKÆRPE VÆRDI KRÆVER UDVIKLING OG SAMARBEJDE

Vi lærer og inspireres dagligt af vores kunder. Vi lærer og inspireres af alle jer, der lever jeres liv derude og som inviterer os med indenfor en stund. For at blive ved med at skabe værdi for og sammen med jer søger vi inspiration og ny viden. Vi har i september 2017 skærpet vores profil. Skærpelsen betyder at vi nu kun er antropologer og etnologer i vores faste stab af konsulenter. Vi skaber værdi ved at gøre det, som vi brænder for. Vi skaber dyb forståelse og meningsfuld forandring gennem kvalitative metoder. Skærpelsen kræver, at vi dygtiggør os indenfor vores felt. Den kræver, at vi samarbejder med åndsfæller med nye perspektiver og kompetencer.

Internationale konferencer giver inspiration

Vi prioriterer at udvikle os ved at være med internationalt. Vi deltager på vigtige internationale konferencer indenfor vores felt for at blive inspireret af dygtige kolleger, og for at bidrage til vores faglige fælleskaber.

TIP: Vi har lært, at selvom deltagelse kan virke dyr på kort sigt, er gevinsten investeringen værd.

Vi var d. 22.-25. oktober til EPIC – Ethnographic Praxis in Industry Community konferencen i Montréal, Canada. Under konference-emnet ’Perspektiver’ er vi blevet bekræftet i værdien af vores visuelle, kvalitative tilgang til feltmaterialer og leverancer. For første gang var der i år fokus på værdien af etnografisk film, et format som vi længe har brugt til at inddrage og formidle nye og anderledes perspektiver.

Se mere om, hvorfor EPIC er vigtig på Facebook her.

Se mere om, hvad vi har taget med os fra EPIC på Facebook her.

Se videoen på Facebook, hvor Gitte fortæller mere om at være på EPIC.

TIP: Vi tror på, at man som pionér er forpligtet til at lære fra sig.

Why the World Needs Anthropologists-symposiet løb af stablen d. 28.-29. oktober i Durham, UK. Vi har været med fra start og holdte keynote i 2014. Vi præsenterede ved konferencens ’Energy hotspot’ et udvalg af vores projekter indenfor bæredygtig energi. Benj Sykes, keynote-taler fra Ørsted UK har spurgt, hvordan antropologer kan hjælpe med energiomstillingen. Vi har en masse læringer med fra projekter for blandt andre Samsø Energiakademi og DONG Energy på, hvordan vi samskaber løsninger med borgere.

Se mere om, hvorfor WtWNA er vigtig på Facebook her.

Se mere om, hvad vi har taget med os fra WtWNA på Facebook her.

Se videoen på Facebook, hvor Rikke fortæller mere om WtWNA.

Internationalt samarbejde giver perspektiv

Billede af  STBY fra Reachhjemmeside

Den 4. december lanceres Reach-netværkets ny hjemmeside. Vi fejrer, at vi har vokseværk. Reach er the Global Design Research Network, som Antropologerne i 2008 har været med til at stifte. Vi netværksmedlemmer bruger kvalitative metoder til at forstå problemer og fænomener samt menneskers behov og praksis. Se mere på hjemmesiden om vores dygtige globale samarbejdspartnere, om vores fælles projekter og om vores vision for fremtiden: reach-network.com.

Skræddersyet antropologisk metode til den verden vi selv skaber

Billede fra Small Great Nation video (detaljer herunder)

Vi ser en samfundsudvikling hen imod nye former for samarbejde og lederskab. Deloitte og Krakas’ Small Great Nation-initiativ opfordrer alle danskere til at bidrage til at fastholde vores førerposition indenfor velfærd – kvalitet og meningsfuldhed også i fremtiden. Leading Humans-projektet undersøger hvordan vi leder mennesker på en måde der prioriterer vores behov for meningsfuldhed, frihed og effekt. Det er blot to eksempler, der inspirerer os til selv at bidrage og føre an. Lad os gøre det sammen!

Følg med på Facebook frem til udgangen af december, hvor vi profilerer et udvalg af årets spændende projekter hos Antropologerne. Vi fortæller mere om, hvilken værdi vi har skabt for vores kunder og medborgere. Vi bruger antropologien til sammen med jer at samskabe en verden, der giver mening for mennesker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn