ANTROPOLOGERNES PROFIL // HVORFOR HAR ANTROPOLOGERNE SKÆRPET PROFILEN?

Rikke Ulk, Antropologernes CEO og chefantropolog fortæller idag på Facebook, hvorfor vi har skærpet profilen.

Læs her på bloggen om hvorfor og om hvilken værdi Antropologerne skaber gennem en kvalitativ tilgang.

Se videoen ved at klikke på linket her til vores Facebookside.

“Vi har skærpet profilen hos Antropologerne. Det gør vi for at fokusere på den del af vores forretning, som vi brænder mest for. At skabe forståelse og forandring igennem en kvalitativ tilgang.

Vi ser et stigende behov for den værdi, Antropologerne skaber for dig og din organisation ved at forstå mennesker.

Vi hjælper vores kunder med at forandre ved først virkelig at forstå. Opdage. Og så motivere dem selv og hinanden til at handle. Man siger at hverdagen er den største fjende for forandring. Vi tror på, at den er den største mulighed for forandring.

Den skærpede profil betyder, at du kun vil kunne finde antropologer, etnologer eller lignende kvalitativ stærke mennesker på vores konsulentposter – ikke længere designere. Dem vil vi fremover hive ind når behovet er der. Vi vil samarbejde med de bedste formgivere, udgivere, formidlere om den bedste løsning af opgaven.

Vi har her i september 2017 fortalt om vores tilgang og metode på Facebook under overskriften ’Antropologernes profil’. Vi fortsætter i oktober og november med at vise hvordan vi skaber værdi for dig, brugere, borgere, organisationer, virksomheder, for institutionerne, civilsamfundet, den enkelte og samfundet.

Vi vil blandt andet rapportere hjem fra to af de vigtigste konferencer på vores felt, fra England og Canada. Stay tuned! Vi ses!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn