ANTROPOLOGERNE SKÆRPER PROFILEN

I dag er en stor dag. Før sommer besluttede vi os for at skære ind til benet og fokusere på den del af vores forretning, som vi brænder mest for.
At skabe forståelse og forandring igennem en kvalitativ tilgang. Vi hjælper vores kunder med at sætte fokus på HVORFOR og forstå problemer, fænomener og menneskers behov og praksis.

Det betyder, at vores fast team er ændret til næsten udelukkende at bestå af antropologer og etnologer – alle med skarpe kvalitative kompetencer og konsulenterfaring.
Derudover samarbejder vi med designere, arkitekter og andre fagligheder, når det giver mening for vores projekter. Men vi er Antropologerne.

Efter vores første 14,5 år skærper vi altså vores profil. Back to basics. Ind til kernen. Igen.
Det betyder, at vi er et konsulenthus med kommercielt og kvalitativt fokus, der skaber og leverer handlingsrettet viden og indsigt. Forståelse og forandring.

Mange konsulenthuse og organisationer bruger antropologer. Mange siger antropologiske metoder. Vi ER Antropologerne.Vi gør det og vi er eksperter i netop det.
Vi vil forsat og i skærpet format bidrage til verden ved at give mennesker – ledelser, medarbejdere og brugere  – et nyt blik på sig selv og ny indsigt at handle på. Og vores projekter har i dén grad brugerne med.

Følg med i de næste par måneder hvor vi vil præsentere vores profil og vise hvad Antropologerne kan, vil og lykkes med, når vi rykker.

Show it don’t tell it:
I denne måned taler vi ved The Future of Publicism ’17 og F5box i Aarhus – stay tuned
I oktober deltager og deler vi aktivt fra to af de vigtigste internationale arrangementer om den antropologiske tilgang til verden:
EPIC og WTWNA

Indlæg vil hedde Antropologernes profil. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn